Om oss

Pha Thai Klinikk Pha Thai Klinikk ble startet i 2011 av Chutikarn Karnchanawatthanakon (“Pha”). Vi gjennom mange år opparbeidet oss erfaring som gir oss et solid grunnlag for effektiv massasje tilpasset hver enkelt kunde. Vi har som mål å skape positiv forandring i kropp og sjel. Pha Thai Klinikk har avdelinger i Stavanger (2), Oslo og Thailand. Profesjonelt med lang og god erfaring Daglig leder Chutikarn Karnchanawatthanakon (Pha) er utdannet spamanager, massasjelærer og også massør fra Axelsons Body Work School i Oslo. Pha jobbet tidligere som opplæringsansvarlig ved luksushotellet Pimalai Spa & Resort på Koh Lanta i Thailand. Hun er også tidligere styreleder i Norsk Massasjeforening. Pha er også engasjert som instruktør ved TTM Academy / Thai Traditional Massage for Health Academy med avdelinger i Norge og Thailand. Pha jobber dypt og rolig, og løser muskelproblemer på en effektiv og behagelig måte. Som om ikke det var nok eier og driver også Pha sin egen restaurant i Sandnes. Så skulle du ha lyst på autentisk Thaimat i koselige omgivelser er du velkommen til Yod Siam Thai Restaurant. Velkommen til oss!

Hvem vi er

Daglig leder Chutikarn Karnchanawatthanakon (Pha) er utdannet spamanager, massasjelærer og også massør fra Axelsons Body Work School i Oslo. Pha var opplæringsansvarlig ved luksushotellet Pimalai Spa & Resort på Koh Lanta i Thailand.

Hun jobber også som intstruktør ved TTM Academy/ Thai Traditional Massage for Health Academy med avdelinger i Norge og Thailand. I tillegg til denne avdelingen driver hun Pha Thai Klinikk i Stavanger, Oslo og PhaFan Klinikk i Thailand.

Pha jobber dypt og rolig, og løser muskelproblemer på en effektiv og behagelig måte.