Våre behandlinger

Tradisjonell Thaimassasje

Tradisjonell thaimassasje utføres med klær uten olje, og er en kombinasjon av trykk og tøyninger som minner litt om yoga. Massasjen løser opp både ledd og muskler, og stimulerer energibalansen i hele kroppen. Må oppleves!

Thaimassasje baserer seg på kinesisk vitenskap om sen-linjene som danner et usynlig nettverk av kanaler i kroppen og danner balanse i strømmen av livs energi.

Vår filosofi er at hele kroppen må ses under ett og at alle kroppens deler har sammenheng med hverandre og må være i balanse, dvs. at om man har vondt i ryggen henger det ofte sammen føtter, ben og nakke.

Ved thaimassasje prøver man å skape energibalanse ved å strekke ut sen-linjene og trykke på nøkkelpunkter ved hjelp av hender, føtter og albuer. Massasjen varer vanligvis ca.1 til 2 timer.

Tradisjonell Thaimassasje er en eldgammel metode for å samkjøre og balansere energiene i kroppen. Denne massasjen stammer fra Buddhas tid. Massasjeteknikken består av trykkpunkter sammen med en rekke strekk – og tøyebevegelser. Etter og under massasjen vil du føle deg spirituelt og fysisk oppfrisket, styrket og forynget.

Thai urtekompressmassje

For å forbedre thaimassajen opplevelsen enda mer, kan du prøve (Luk Pra Kop). Dette er aromatiske thaiurter og brukes som et dampende omslag for ekstra dyp massasje

Thai Massasjeterapi

Thai Massasjeterapi utføres med klær uten olje eller med olje, og er en kombinasjon av trykk og tøyninger som minner litt om yoga. Massasjen løser opp både ledd og muskler, og stimulerer energibalansen i hele kroppen. Må oppleves!

Aromaterapi – Massasje med oljer (oljemassasje)
Vi utfører avslappende thai aromaterapi (oljemassasje) som ikke er så dyp som tradisjonell thaimassasje. Vi bruker aromaoljer som virker avslappende på kropp og sinn.

I denne massasjen, blir du bedt om å velge olje av duften du er tiltrukket av, eller den følelsen du ønsker å oppleve: Meditasjon, tålmodighet, klarhet, intensjon og respekt. Denne massasjen er dypt avslappende med lange Langsomme bevegelser og slag for å hjelpe deg til å granske ditt sinn og bringe harmoni i kroppen

Sport thaimassasje

Denne fantastiske massasjen er skapt for de som elsker trening og friluftsliv. Myke og faste bevegelser vil hjelpe deg med å slappe av og berolige hele din kropp og få den tilbakestilt, klar for mye aktiviteteter etter massasjen.

Klassisk svensk massasje

Dette er velkjente og behagelige teknikker som roer ned nervesystemet og hjelper hormonbalansen. Hud og muskler blir strøket og knadd med varierende kraft og rytme.

Massasjen gir dyp avspenning i både kropp og sinn. Det kan øke kroppsbevisstheten og skape bedre kontakt med egne følelser.

Thailandsk ansiktsmassasje

En deilig avslappende ansiktsmassasje med aromatiske oljer.

Thai “ansiktsløft”

Vi bruker spesielle teknikker med hendene for å løfte og stramme opp ansiktshuden. Anbefales hvis du skal på fest eller andre anledningger du vil være ekstra fin.

Rygg, skulder, nakke, arm og hodemassasje

En rerapeutisk massasje som hjelper til å lindre oppbygget stress og blokkert energi alle har en tendens til å samle i disse områdene. Etter denne antistress massasjen vil du føle deg rolig, revitalisert og rolig.

Thai fotmassasje

Etter en lang gåtur er dette en ideell massasje for dine verkende føtter og ben. Denne heletige healig teknikken er langt er langt mer enn en fotmassasje. Dine reflekssoner på føttene blir stimulert og massert, og den vil også bidra til å gjenopprette balanse og harmoni i kroppen din etter massajen.

Thai hånd og fot spa

Inkluderer scrubmassasje, maskemassasje. Vi kombinerer håndspa og håndmassasje.

Thai hånd og fot spa

Inkluderer scrubmassasje, maskemassasje. Vi kombinerer håndspa og håndmassasje.

THAI SPA-BEHANDLINGER – FOR SKJØNNHET OG VELVÆRE

Vi kombinerer mild massasje med hudrens og forfriskende oljer som gir huden fuktighet, næring og glød.

En perfekt gave til deg selv når du vil føle deg fresh. Hvorfor ikke dele opplevelsen med en venninne?

Gravidmassasje/Barselmassasje

SVANGERSKAPSMASSASJE – FOR SMERTELINDRING OG SIRKULASJON

Under svangerskapet utsettes kroppen for store belastninger i muskler og bindevev. Det blir ofte muskelspenninger og smerter i hoftepartiet og korsryggen. I tillegg reduseres sirkulasjonen slik at det ofte oppstår væskeansamling og smerter i bena.

Dette er en Avslappende aromamassasje som lindrer smerter og reduserer muskelspenninger før og etter fødsel.

Thai Warrior Massage

Avlast stress med vår Thai Warrior Massage, en gammel tradisjonell Thai terapeutisk strekkteknikk, som bidrar til å fremme balansen i livskraften i kroppen din.

Hot Stone Massasje

I denne behandlingen kombinerer de klassisk massasje med varme stener og eksklusive aromatiske oljer vi har importert fra Thailand. Du kan velge din egen duft!

Idrettsmassasje

Massasje løser ikke bare problemer, men kan også virke prestasjonfremmende. Sportsutøvere på alle nivåer trenger av og til hjelp for å få kroppen til å yte sitt aller beste.

Idrettsmassasje fokuserer på funksjonsforbedring, skadeforebygging og rask restitusjon etter konkurranser og harde treningsøkter.

DYP TERAPEUTISK MASSASJE – FOR MUSKELPLAGER OG SMERTER

Vi kombinerer klassisk svensk massasje med thailandsk massasjeterapi, triggerpunktbehandling og stretching. Du får en kraftfull behandling som løser problemer effektivt.

Du velger selv hvor intens behandling du vil ha: Mild, medium eller sterk.

 

MYK AVSLAPPENDE MASSASJE – FOR STRESS OG ANSPENTHET

Vi kombinerer klassisk svensk massasje med thailandsk aromamassasje. Du får en behagelig opplevelse som lindrer smerter og spenninger, og gir deg ro.

Perfekt som gave til en du er glad i! Vi selger gavekort på klinikken og på nettsiden vår.

Shiatsu massasje terapi

Shiatsu massasje er en terapeutisk messasjesbehandling fra Japan.

Utøveren bruker fingre, hender, armer, albuer og føtter til å trykke på bestemte punkter såkalte shiatsu-punkter, på hele kroppen. Formålet er å balansere flyten av chi i kroppen.

Punktene blir stimulert enten mykt og sakte eller hardt og fort, avhengig av pasientens tilstand og behov.

Shiatsu ansiktsbehandling

Klassisk japansk massasje med triggerpunktbehandling konsentrer seg om ansiktet og hodet og stimulert blodsirkulasjon.

Shiatsu fotmassasje

Klassisk japansk massasje med triggerpunktbehandling konsentrere på fot som er refleksjon av kroppen.

Så stimulere blodsirkulasjon med trykke på punkter knyttet til organene.

CUPPING TERAPEUTISK MASSASJE

Behandlingen renser avfall fra bindevevet og setter i gang lymfesystemet og renseprosessen. I tillegg tilfører den oksygen og næring til hud, muskler og bindevev. Effektiv behandling for væskeansamling i kroppen

Kopping er en tradisjonell kinesisk behandling som dateres enda lenger enn akupunktur. Behandlingen gjøres ved å påføre en kopp glass på huden for å skape et vakuum, noe som øker blodsirkulasjonen, løsner spenningen og renser bindevevet. Kopping er spesielt egnet for lidelser der det er smerter, sirkulasjonsproblemer, ødem, hodepine med mer.

Våre klinikker

OSLO

Bygdøy Allé 62,
0265 Oslo

92 24 42 95   |   46 57 81 81

BESTILL TIME

MADLA

Madlakrossen 12
4042 Hafrsfjord

40 56 33 30   |   46 24 99 55

BESTILL TIME

Stavanger

Tårngalleriet, Skagen 27
4006 Stavanger

41 29 59 99

BESTILL TIME

Thailand

99/14-15 Tambon Yanyao
Sawankhalok, Sukhothai 64110

+66 85 030 2828

GÅ TIL NETTSTED